Het verschil tussen gewone en exclusieve matchmaking

Het verschil tussen gewone en exclusieve matchmaking

Ben jij CEO van een grote onderneming? Directeur van je eigen, grote bedrijf? Ben je hierdoor erg druk bezet en heb je eigenlijk weinig tijd om te daten? Terwijl je wel op zoek bent naar een leuke partner? Als je kiest voor de traditionele manier van match making, is de kans groot dat je jouw ideale partner niet gaat vinden. CEO’s en directeuren hebben doorgaans een duidelijke voorkeur waar hun partner aan moet voldoen. Ook moet deze partner passen bij het bestaan van een CEO of directeur. Bij reguliere match making, is de kans groot dat kandidaten die voldoen aan dit plaatje, niet beschikbaar zijn. Door te kiezen voor exclusieve matchmaking, is de kans veel groter dat deze gedroomde kandidaat wel in hun bestand zit. Bij exclusieve matchmaking, wordt er speciaal voor jou gezocht naar een passende kandidaat. Exclusieve matchmakers kijken bijvoorbeeld ook over de grens naar geschikte kandidaten, waardoor de kans nog groter wordt, dat het bij hen wel gaat lukken om voor jou een geschikte partner te vinden. Kies jij ook voor exclusieve matchmaking?

Bespaar tijd en geld

Als CEO of directeur van een grote onderneming, heb je waarschijnlijk al je handen vol om het bedrijf goed te leiden. De kans is groot dat je vaak ’s avonds ook nog verplichtingen hebt, zoals recepties en openingen. En heb je een keer een avondje niets, dan is het ook wel eens fijn om thuis op de bank te zitten. Op deze manier blijven er dus weinig uren in de week over om op zoek te gaan naar een partner. Waarschijnlijk heb je ook al meerdere ervaringen gehad waarbij dates ‘in het echt’ toch tegenvielen. Zonde van de tijd en zonde van het geld. Met exclusieve matchmaking bespaar je juist tijd en geld! Hierbij worden geschikte kandidaten voor je gezocht op basis van jouw profiel en dat van de potentiële kandidaat. Hierdoor is de kans aanzienlijk groter dat een date wel succesvol is. De tijd en geld die je in exclusieve matchmaking steekt, levert dus ook echt wat op. Ideaal toch?

Exclusieve matchmaking is een prima investering

Als je op zoek bent naar een partner, dan ben je dit niet voor niets. Waarschijnlijk heb je dan de behoefte om ’s avonds bij iemand thuis te komen, samen te genieten van mooie reizen of misschien heb je wel een kinderwens. Als je een partner hebt, waar je van houdt, zul je merken dat je hier gelukkiger van wordt. Hierdoor zul je ook beter presteren in je dagelijkse werkzaamheden, waarmee je dus uiteindelijk ook betere resultaten zult boeken voor het bedrijf. Kiezen voor exclusieve matchmaking is dus ook nog eens hele goede investering. Kies jij voor exclusieve matchmaking?