Welke plaatsen zijn populair onder toeristen op Zakynthos?

Welke plaatsen zijn populair onder toeristen op Zakynthos?

Een schitterend eiland Zakynthos. Dat is een ding wat zeker is. Het staat bekend om zijn schitterende omgeving en cultuur. Of je nu komt voor de bezienswaardigheden of om te ontspannen er is voor iedereen een passende optie. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af welke plaatsen populair zijn onder toeristen en waarom juist de mensen daar naartoe gaan? Dat antwoord kunnen we je gelukkig geven!

De populaire badplaats Tsilivi

Wie aan Griekenland denkt die denkt aan een blauwe zee en uitgerekte stranden en dat is waar de badplaats Tsilivi bekend om staat. Deze badplaats kenmerkt zich door het lange uitgestrekte zandstrand van een goede twee kilometer en in het ondiepe water langs de kustlijn is het prima vertoeven. Ook is het vliegveld op steenworp afstand te vinden, namelijk een kleine 9 kilometer verderop en dat is als toerist zijnde een ideale optie zonder veel gedoe qua reizen. Tel daarbij op dat Tsivili sfeervol is, de bevolking vriendelijk en gastvrij. Dan is het begrijpelijk dat deze badplaats populair is onder toeristen.

Het mooie Zakynthos Stad

De hoofdstad van Zakynthos is Zakynthos stad. Deze stad is erg populair onder toeristen. Dit omdat er veel bezienswaardigheden zijn te vinden en er genoeg te doen is. Aanraders als het op bezienswaardigheden aankomt zijn de kerken die je er aantreft en natuurlijk het mausoleum van Dionysios Solomos de Griekse volksdichter. Bekend om het volkslied en nog steeds geliefd in heel Griekenland. Een stad is niks zonder zijn mensen en dat geldt voor Zakynthos ook. De bevolking is vriendelijk, gastvrij en behulpzaam en zorgt voor een aangename beleving van deze mooie stad.

Onthaasten in Agias Sostes

Ook is Agias Sostes een populaire plaats onder toeristen. Dit door het rustige imago wat deze badplaats heeft. Het staat bekend om het verborgen strandje op Cameo Island. Wat een uniek uitzicht heeft en aanvoelt alsof je op je eigen privé-eilandje bent. Ook geeft deze kleine badplaats je het gevoel in het authentieke Griekenland te zijn beland door de vriendelijke bevolking en sfeer die er heerst. Een begrijpelijke populaire keus voor de gemiddelde toeristen die even lekker willen bijtanken op een geweldig grieks eiland.