Wat is een datingbureau?

Wat is een datingbureau?

Het vinden van een leuke partner kan best lastig zijn. In de bioscoop, in het café of in de supermarkt; soms kom je hem of haar gewoon maar niet tegen. Online is het ook mogelijk om een partner te zoeken. Je kunt online proberen om met iemand in contact te komen en vragen of hij/zij een keer wat wil drinken. Vaak zijn dit soort dates ook niet echt een succes omdat iemand in werkelijkheid toch net even anders is als tijdens de chatsessie online. Een datingbureau kan uitkomst bieden als de zoektocht naar de ware maar niet wil lukken. De kans dat je hier wel een geschikte partner vindt, is meer dan tien keer zo groot dan dat je het op die andere manieren probeert. Maar wat is een datingbureau eigenlijk en wat is hun geheim? Hieronder lees je het!

Maatwerk

Bij een datingbureau wordt er eerst een gesprek met je gevoerd en worden je wensen in kaart gebracht. Waar ben je precies naar op zoek? Leeftijd? Geslacht? Hobby’s? Sportief type? Ook worden er vragen aan jou gesteld. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen, wordt er een profiel opgemaakt, zowel van jou als dat van jouw droompartner. Vervolgens gaat het datingbureau voor je op zoek. Je hoeft dus zelf geen contacten te leggen, dat doet het bureau voor je. Pas als je er een geschikte kandidaat voor je is gevonden, nemen ze contact met je op. Doordat er in dit geval maatwerk geleverd wordt, is de kans groot dat je een match hebt met de gevonden kandidaat.

Comfortabel daten

Voor veel mensen wordt daten na verloop van tijd steeds lastiger. Dit kan komen doordat ze een paar keer afgewezen zijn, of omdat de dates juist steeds tegenvallen. Ook kun je het een tijdrovende klus vinden, waarbij je het gevoel hebt dat je niet weet waar je het zoeken moet. Bij een datingbureau wordt daten juist weer leuk! Tijdens het intakegesprek geef je aan waar je naar op zoek bent en al het werk wordt voor je gedaan. Pas als er een leuke match gevonden is, kom jij weer in beeld. Waarbij de kans ook nog eens erg groot is dat deze match jouw droompartner is. Ideaal toch?