Actieve bedrijfsuitjes in Rotterdam? Bekijk onze tips!

Actieve bedrijfsuitjes in Rotterdam? Bekijk onze tips!

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Rotterdam? Ben je een local of is het de eerste keer dat je in Rotterdam bent? Het maakt voor onze bedrijfsuitjes eigenlijk helemaal niets uit. Je leert tijdens een actief bedrijfsuitje niet alleen de stad kennen, maar ook je collega’s. Werken jullie al jaren samen en kent iedereen elkaar door en door of is de organisatie net overgenomen en werk je sinds kort met allemaal nieuwe collega’s samen? Tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam staat teambuilding en elkaar nog beter leren kennen centraal. Door actief met elkaar aan de slag te gaan en buiten verschillende activiteiten en spellen te spelen, ontstaat er een relaxte sfeer waarbij je makkelijker met elkaar verbindt.

Wat verstaan we onder een actief bedrijfsuitje?

Met een actief bedrijfsuitje in Rotterdam wandel je ongeveer 5 km in teams door de stad. Elk team gaat op pad met een tablet en de benodigde spelmaterialen. Afhankelijk van het spel dat je kiest, ga je de daarbij horende opdrachten uitvoeren. De opdrachten variëren van foto – en video opdrachten tot aan kennisvragen over Rotterdam en uitdagende hersenkrakers waarbij je de kennis van alle teamleden goed kunt gebruiken.

Als je vaak hele dagen op kantoor achter je computer zit, is het fijn om tijdens een bedrijfsuitje lekker naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. Dit zal iedereen vast en zeker goed doen. Wist je dat je veel beter kunt presteren als je regelmatig naar buiten gaat tijdens je werk? Een actief bedrijfsuitje zal alle deelnemers vast meer energie geven. De opdrachten voer je uit in teams van 6 tot 8 personen. Een goede samenwerking en duidelijke communicatie zijn van belang om de opdrachten tot een succesvol einde te brengen.

Onze actieve bedrijfsuitjes in Rotterdam variëren van escape games tot stadsspellen waarbij je meer leert over de stad zelf. Wij geven je graag een paar tips met de leukste actieve bedrijfsuitjes in Rotterdam.

Top 3 leuke actieve bedrijfsuitjes in Rotterdam

1. Flikken Rotterdam | Moordspel

Candy, een prostituee uit Rotterdam, is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden in de Maas. De recherche van bureau Rotterdam - Rijnmond heeft drie verdachten: een huisbaas, een prostituee en een oude geliefde van Candy. Wie is schuldig en waar is al het geld gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor? Dit zijn allemaal zaken die jij en je team moeten oplossen.

Het oplossen van de moord speelt zich allemaal buiten af. Je beweegt met je team dwars door de stad Rotterdam op zoek naar de dader. Er zijn drie verdachten met een motief, maar wie is er schuldig aan deze laffe daad? Ieder spoor loopt dood. Kunnen jij en je teamgenoten een doorbraak forceren?

2. Markthal Experience

Speel dit bedrijfsuitje in een van de mooiste en meest iconische gebouwen van Rotterdam, de Markthal. Leer de bijzondere culturen van de Markthal kennen tijdens dit unieke teamuitje. Gaan jullie voor de winst? Dan zijn snelheid en teamwork noodzakelijk. Het doel van deze game is om zo snel mogelijk de meeste marktkraampjes in de Markthal te veroveren samen met je teamgenoten. Aan de hand van de plattegrond die jullie meekrijgen, vinden jullie je weg langs alle verschillende kramen. Houden jij en je teamgenoten van een beetje risico, spanning en sensatie? Of spelen jullie op safe met alle gevolgen van dien? 

Op het moment dat jullie denken er bijna te zijn, zal al jullie kennis moeten worden omgezet in het vinden van zoveel mogelijk aanwijzingen die mogelijk resulteren in de aanschaf van dat ene gewilde product... Lukt het jou en je teamgenoten om het juiste product aan te schaffen? Misschien eindigen jullie wel als marktleider van de Rotterdamse Markthal!

3. Blijdorp the Game | Miss Jane mysterie

Jullie krijgen tijdens dit teamuitje een kijkje op bijzondere plekken in de dierentuin, zoals het voedselmagazijn en het laboratorium. Medewerkers van de dierentuin zoals de dierverzorgers, de dierenarts en de directeur vertellen jullie tijdens het spel meer over hun bijzondere werk. Maar in die uitleg zitten mogelijk aanwijzingen over de verdwijning van vlogster Miss Jane. Zij is tijdens een onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp vermist geraakt. Haar vlog-camera is gevonden, maar niemand heeft verder iets van haar vernomen. Aan jullie de taak om de rol van rechercheurs op jullie te nemen en uit te zoeken wat er is gebeurd met Miss Jane. Welk team lost het mysterie in de Rotterdamse dierentuin zo goed en snel mogelijk op?